Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ευρωπαϊκό βραβείο για την Ιεράπετρα


Η Ιεράπετρα Λασιθίου βραβεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών (EUCC), μετά την ευρωπαϊκή διάκριση ως πόλη 12 αστέρων. Η Ιεράπετρα βραβεύεται για τις εξαιρετικές παραλίες της, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται πλέον στον κατάλογο με τις πενήντα πιο ελκυστικές περιοχές της Νότιας Ευρώπης, που διακρίνονται για τις παραλίες τους.

Για την Ελλάδα βραβεύθηκαν συνολικά 12 Δήμοι, που θα παραλάβουν τα βραβεία τους κατά την 1η Πανελλήνια Τελετή Βράβευσης, η οποία θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Ιεράπετρα.
 

Πρόκειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων -8 και 9 Οκτωβρίου- που διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το δήμο Ιεράπετρας, στη Μεγάλη Παραλία.

Την ερχόμενη Πέμπτη, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, ο δήμαρχος Σήφης Αναστασάκης και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης και θα μιλήσουν για τη διάκριση και τη σημασία της για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου